TOP TECH WOODWORKING servisni tim sastoji se od 15 stručnih tehničara, koji su osposobljeni za vršenje kontinuirane podrške, inžinjering i pružanje savetodavnih usluga našim klijentima.

Staramo se o preko 600 BIESSE mašina na tržištima za koja smo odgovorni i pružamo naše usluge velikom broju kompanija u regionu Istočne Evrope.

TOP TECH WOODWORKING tehničari se kontinuirano obrazuju u centrima za obuku Biesse grupe kako bi osigurali kvalitet usluga koje naša kompanija pruža.

Učešće naših tehničara u glavnim projektima Biesse grupe u Evropi , Africi, Severnoj Americi, Australiji i Aziji tokom godina se pretvorilo u standardnu praksu i veliko priznanje kvaliteta usluga koje pruža naša kompanija.

Poseban odsek u ovom odeljenju predstavlja sektor rezervnih delova koji rukovodi prodajom i efikasnom distribucijom neophodnih rezervnih delova i opreme.

Našim poslovnim prijateljima nudimo posebnu pogodnost – Zamenu, otkup starih Biesse mašina u slučaju potrebe za rekonfigurisanjem ili unapređenjem tehnologije.

TOP TECH WOODWORKING servisni tim s ponosom nudi profesionalnu podršku našim klijentima u najkraćem vremenskom roku.

Tehnička podrška
Brza dostava rezervnih delova
Internet podrška na daljinu
Montiranje mašina za obradu drveta
Premeštanje i ponovno montiranje mašina za obradu drveta
Servisiranje i održavanje mašina za obradu drveta i opreme
Obuka operatera mašina za obradu drveta
Softverska obuka za upravljanje mašinama za obradu drveta
Savetovanje
Montiranje prateće opreme
Alati za mašine za obradu drveta

SERVIS

+381 63 364 181
support@toptech.rs