TOP TECH WOODWORKING - U SLUŽBI VAŠEG NAPRETKA +381 (0)11 3065-614

SKIPPER V 31

CENTAR ZA MAŠINSKU
OBRADU ZA OBRADU PANELA
U REALNOM VREMENU

Visoka produktivnost
uz brz povraćaj investicija

SKIPPER V31 JE KOMPAKTNA, PRILAGODLJIVA MAŠINA ZA BUŠENJE BIESSE GRUPE KOJA KOMBINUJE FLEKSIBILNOST I PERFORMANSE, MANJEG RADNOG ZAHVATA. PREDSTAVLJA SAVRŠEN OSNOVNI MODEL FLEKSIBILNE MAŠINE ZA BUŠENJE NAMENJENE ISPUNJAVANJU NESTANDARDNIH POTREBA PROIZVODNJE VELIKIH KOMPANIJA, PROIZVODNJI MALIH SERIJA ZA TREĆA LICA, I SVIH KOJI IMAJU POTREBU ZA FLEKSIBILNOM „JUST-IN-TIME“ PROIZVODNJOM.

KADA KONKURENTNOST
ZNAČI OPTIMALAN
ODNOS PERFORMANSI
FLEKSIBILNOSTI

Vrši se automatsko pozicioniranje klampa, bez obzira na veličinu panela. Brzo se fiksira u odgovarajući položaj, zahvaljujući fotoćelijskom sistemu za pred-pozicioniranje i ponovno podešavanje.

Radni stolovi sa „vazdušnom zavesom“ osiguravaju da se rukovanje panelima obavlja bez pojave trenja i uz adekvatnu potporu za panele.

Pegler i uređaj za vertikalni pritisak osiguravaju čvrsto fiksiranje panela na odgovarajućem mestu.

Obrada od 3 do 30
komada/u minuti

Tehnologije bušenja neophodne za sve postupke proizvodnje nameštaja. Od mašina za linijsko bušenje sposobnih za proizvodnju 25-30 komada u minuti do izuzetno fleksibilnih samostalnih mašina za proizvodnju 3-4 komada u minuti, bez trošenja vremena na podešavanje. Pored toga, kompanija nudi rešenja koja predstavljaju kombinaciju produktivnosti i fleksibilnosti, za proizvodnju 14-15 komada u minuti.

Brzo, lako i precizno fiksiranje panela

Kompaktna i čvrsta rešenja, sa mogućnošću vertikalnog poravnanja panela, radi optimiziranja ergonomije tokom operacija utovara i istovara. Vertikalna referentna tačka panela se oslanja na ležajeve visoke preciznosti.

Laserska fotoćelija za očitavanje ORIGIN tačke „zadnjeg kraja“ panela: Skipper V31 kompenzuje sve greške u dimenzijama tako što vrši korekciju svih X pozicija mašinske obrade.

Mašinom se upravlja preko računara, a opremljena je modernim softverskim interfejsom koji programiranje čini izuzetno jednostavnim i intuitivnim.

TEHNIČKI PODACI
SKIPPER V 31

Potražite informacije

Ukoliko želite da dobijete dodatne informacije o SKIPPER V 31, ostavite vašu e-mail adresu i naše osoblje će vas kontaktirati.

IZABERITE SVOJ PROIZVOD

Scroll to top
Share this product!