TOP TECH WOODWORKING - U SLUŽBI VAŠEG NAPRETKA +381 (0)11 3065-614

SELCO SK 4

TESTERE ZA GREDE SA
NUMERIČKOM KONTROLOM

Intuitivna vrhunska tehnologija
uz manji radni zahvat

SELCO SK 4 PREDSTAVLJA OPSEG CENTARA ZA SEČENJE KOJI SU DIZAJNIRANI TAKO DA ZADOVOLJAVAJU POTREBE MALIH I SREDNJIH PREDUZEĆA. LAK ZA UPOTREBU, POSEDUJE NAPREDNA TEHNIČKA REŠENJA I SVOJSTVA IZVANREDNE STANDARDNE OPREME. SELCO SK 4 JE POSTAO PRIMER U SVOM SEKTORU.

Kraće vreme
utovara i
istovara panela

Posebna rešenja za rukovanje stekovima i snabdevanjem i istovar panela dostupan na zahtev.

Kompaktni, integrisani sto za podizanje omogućava direktni utovar kompleta panela od maksimalno 630 mm na čelične profile.

Hidraulični sto za odlaganje odsečenih komada na palete, opremljen je referentnom zaustavnom tačkom koje može biti ručno podešena ili premošćena kako bi olakšala uklanjanje paleta.

Jedinstvena tehnička rešenja na tržištu, mogu da zadovolje čak i najstrožije zahteve proizvodnje, u smislu preciznosti i efikasnosti.

Presa potiskuje jednodelnu strukturu koja obezbeđuje konstantan, kontrolisani pritisak na skup panela koji se seku.

Najbolje performanse u
sopstvenoj kategoriji

Brzo, tačno pozicioniranje panela radi optimalne preciznosti sečenja, zahvaljujuću robusnom potisnom nosaču kojeg aktivira motor bez četkica (Brushless motor).

Dve testere
za panele u jednoj

Twin Pusher, ekskluzivni patentirani uređaj Biesse grupe namenjen svim testerama za panele , sastoji se od dva dopunska uređaja za guranje. Dodatni graničnik omogućava nezavisno sečenje traka širine do 1200 mm.

Povećanje produktivnosti do 60%, optimalno upravljanje maksimalnom proizvodnjom i povraćaj investicija u toku prve godine.

Kvalitet sečenja

Robusna, balansirana struktura koja osigurava maksimalnu stabilnost. Posebno dizajnirane tehnologije koje garantuju preciznost i čvrstoću.

Superiorni kvalitet sečenja se postiže nezavisnim pokretima podizanja i spuštanja glavnog sečiva i sečiva za urezivanje.

Štedljivi, efikasni
tokovi proizvodnje

Winstore K3 je automatizovani magacin za optimizirano upravljanje panelima namenjen kompanijama koje žele da povećaju svoju produktivnost, u stanju je da obezbedi kraću i jeftiniju proizvodnju.

Povećanje produktivnosti do 25%
Dve stanice sečenja na jednoj testeri za grede.

Twin Pusher sistem je opremljen pomoćnim uređajem za guranje koji se sastoji od hvataljke sa mogućnošću bočnog pozicioniranja putem numeričke kontrole. On omogućava simultano sečenje, drastično umanjujući trajanje ciklusa.

Diferencirano unakrsno sečenje.

Diferencirano unakrsno sečenje za pravljenje uskih traka.

Istovremeno uklanjanje i unakrsno sečenje komada.

TEHNIČKI PODACI
SELCO SK 4

Potražite informacije

Ukoliko želite da dobijete dodatne informacije o SELCO SK 4, ostavite vašu e-mail adresu i naše osoblje će vas kontaktirati.

IZABERITE SVOJ PROIZVOD

Selco WN 6

CENTAR ZA DIMENZIONIRANJE PANELA SA NUMERIČKOM KONTROLOM ...

Selco WN 7

CENTAR ZA DIMENZIONIRANJE PANELA SA NUMERIČKOM KONTROLOM ...

Scroll to top
Share this product!