TOP TECH WOODWORKING - U SLUŽBI VAŠEG NAPRETKA +381 (0)11 3065-614

ROVER C FT

NC Obradni centar

Mašina za kompleksne operacije mašinske obrade

ROVER C FT JE NOVI SAMOSTALNI CENTAR ZA MAŠINSKU OBRADU KOJI JE DIZAJNIRAN NE SAMO ZA NESTING VEĆ I ZA OBRADU DEBELIH PANELA, ZA MEŠOVITE I KOMPLEKSNE POSTUPKE PROIZVODNJE KAO I ZA OBRADU ALUMINIJUMA I OSTALIH TEHNOLOŠKIH MATERIJALA.

KADA
KONKURENTNOST

PREDSTAVLJA
SPOSOBNOST

DA SE ISPUNE
KOMPLEKSNI
ZAHTEVI

Visoka tehnologija za postizanje vrhunskih performansi

Jedinstvena tehnološka rešenja koja ispunjavaju zahteve većine zahtevnih proizvođača u pogledu produktivnosti i fleksibilnosti.

Radni deo sa interpolacionim osama od 21,5 kW i 8000 obrtaja u minuti – najmoćnijim na tržištu – podržava složene operacije prerade istovremeno osiguravajući kvalitet i preciznost.

Rešenja razvijena za Rover C omogućavaju brze zamene alata u kombinaciji sa kraćim vremenom trajanja ciklusa.

Prerada veoma debelih delova je moguća zahvaljujući radnoj visini od 400 mm.

Moguća kombinacija jedinica od 5 i 4 ose omogućava preradu bilo kakvog tipa proizvoda. Nezavisne Y ose podržavaju zamenu alata tokom rada mašine, koristeći pri tom najveći mogući broj alata dostupnih na mašini.

Maksimalna preciznost

Gantry struktura je dizajnirana tako da poveća preciznost i pouzdanost operacija mašinske obrade.

Integralna jednodelna osnova prstenastog oblika. Ekstremno robusna, čvrstog dizajna, pruža izuzetne performanse, napravljena sa posebnom namerom da osigura maksimalni kvalitet , stabilnost i preciznost prilikom mašinske obrade.

Kvalitet mašinske obrade

Tehnologija novog Rover C centra omogućava korisnicima da obrade panele kompleksnog oblika i izuzetne debljine, garantujući kvalitet, preciznost i pouzdanost tokom radnog veka.

Automatizovano podmazivanje osigurava kontinuirano podmazivanje pokretnih komponenti mašine bez potrebe za intervencijom od strane operatera.

Dvostruka motorizacija X ose podržava velike brzine i ubrzanja dok istovremeno osigurava visoku preciznost i kvalitet završne obrade.

Eliminisanje greške operatera i skraćenje vremena zamene alata, zahvaljujući kontaktnom uređaju za merenje, koji automatski utvrđuje dužinu alata.

Glava za bušenje BHC32- BHC42, sa najviše 42 nezavisna vertikalna alata. Opremljen je crevom za usisavanje opiljaka, koje se automatski aktivira nakon što se radni deo pokrene. Postiže do 8000 obrtaja u minuti, podešava se putem invertera radi obrade širokog raspona materijala pored samog drveta. TCH9L jedinica sa 4 + 4 nezavisnih horizontalnih osa i vertikalnim sečivom D. 180 mm, kojim se upravlja preko NC.

TEHNIČKI PODACI
ROVER C FT

Potražite informacije

Ukoliko želite da dobijete dodatne informacije o ROVER C FT, ostavite vašu e-mail adresu i naše osoblje će vas kontaktirati.

IZABERITE SVOJ PROIZVOD

Klever

Numerical control machining centres with gantry structure...

Scroll to top
Share this product!