TOP TECH WOODWORKING - U SLUŽBI VAŠEG NAPRETKA +381 (0)11 3065-614

ROVER A FT

NC Obradni centar

 

 

Individualni centar za preradu
namenjen svim vrstama mašinske obrade

ROVER A FT JE NOVI OSNOVNI MODEL CENTRA ZA PRERADU KOJI SLUŽI ZA VRŠENJE NESTING OPERACIJA, NAMENJEN ZANATLIJAMA I MALIM PREDUZEĆIMA, I KOJI NUDI VRHUNSKU TEHNOLOGIJU U OKVIRU ASORTIMANA PO KONKURENTNOJ CENI.

KADA
KONKURENTNOST
ZNAČI POVEĆANJE
PROIZVODNJE

Kompaktnog radnog zahvata i superiornih ergonomskih performansi

Rover A FT u samostalnoj verziji predstavlja najkompaktnije rešenje na tržištu. Omogućava operateru da pristupi mašini sa tri strane, garantujući na taj način maksimalnu ergonomsku udobnost i bezbednost. Nosač alata sa stalkom sa 6/8 pozicija pruža jednostavno i funkcionalno rešenje uz minimalni radni zahvat.

Produktivna ušteda

Specijalizovani centri za preradu namenjeni operacijama Nestinga koriste iste komponente visokog kvaliteta kao i svi proizvodi iz Rover asortimana. Ovi centri prave gotove proizvode uz pomoć rada samo jedne mašine, i pružaju različita rešenja utovara i istovara, prilagođena ciklusima proizvodnje, što ima za posledicu značajno umanjenje troškova proizvodnje.

Produktivnost i efikasnost se povećavaju, uz istovremeno održavanje visokih standarda kvaliteta i brzine dostave. Savršena kombinacija Biesse optimizacije i italijanske ingenioznosti.

Visoka pouzdanost i preciznost tokom radnog veka

Rover A FT poseduje robusnu, dobro balansiranu strukturu, dizajniranu za ispunjenje naprednih zahteva mašinske obrade bez dovođenja kvaliteta proizvoda u pitanje.

Teška monolitska osnova garantuje čvrstoću i odsustvo vibracija radi održavanja konzistentnog kvaliteta proizvoda tokom radnog veka

Gantry struktura sa dvostrukim motorom je dizajnirana tako da poveća standarde preciznosti i pouzdanosti kod operacija mašinske obrade.

Veća snaga motora povećava ubrzanje do 4 m/s2 i brzinu do 100 m/min.

Optimalno čišćenje obrađene komponente i radnog polja

Usisavanje vakuumom odozdo, između mašine i trake za istovar.

Dopunski usisni komplet za traku za istovar koji se sastoji od 2 usisne haube, jedne na početku i druge na kraju trake.

Podesiva usisna hauba sa 6 mogućih podešavanja.

Maksimalna bezbednost za operatera

Potpuna zaštita radne jedinice. Maksimalna preglednost operacije mašinske obrade. Skala sa LED lampicama u 5 boja prikazuje stanje mašine u realnom vremenu.

22 prevučena sloja bočnih zaštitnih zastora radi zaštite radne jedinice, koji se pokreću kako bi omogućili potpuno bezbedan rad mašine pri maksimalnim brzinama.

Dugoročna bezbednost i pouzdanost zahvaljujući novim branicima kombinovanim sa fotoćelijama bez zauzimanja prostora i pojave mehaničkih oštećenja.

bsolid

Planirajte, simulirajte i kreirajte prototip

bSolid je 3D CAD/CAM softverska aplikacija koja podržava izvršenje bilo koje mašinske operacije zahvaljujući vertikalnim modulima dizajniranim za specifične proizvodne procese.

TEHNIČKI PODACI
ROVER A FT

Potražite informacije

Ukoliko želite da dobijete dodatne informacije o ROVER A FT, ostavite vašu e-mail adresu i naše osoblje će vas kontaktirati.

IZABERITE SVOJ PROIZVOD

Klever

Numerical control machining centres with gantry structure...

Scroll to top
Share this product!