TOP TECH WOODWORKING - U SLUŽBI VAŠEG NAPRETKA +381 (0)11 3065-614

ROVER
A Edge

CENTAR ZA KANTOVANJE
POD KONTROLOM NC

 

 

Proizvodnja oblikovanih
i kantovanih panela
uz pomoć samo jedne mašine

ROVER A EDGE PREDSTAVLJA CENTAR ZA KANTOVANJE KOJI PODRŽAVA MAŠINSKU OBRADU OBLIKOVANIH PANELA, ČIJE SE KANTOVANJE MOŽE IZVRŠITI NA JEDNOJ, KOMPAKTNOJ MAŠINI VISOKIH PERFORMANSI. SAVRŠENO JE PRILAGOĐEN MALIM I VELIKIM STOLARSKIM RADIONICAMA KOJE PRAVE PROIZVODE NEUBIČAJENE VELIČINE ILI STANDARDNE PROIZVODE U MALIM SERIJAMA.

KADA
KONKURENTNOST
PREDSTAVLJA
SPOSOBNOST
DA SE ISPUNE
BILO KAKVI
ZAHTEVI

Optimalno prianjanje ivice

LEPAK

Slično kao kod mašina za linijsko kantovanje, lepak se direktno nanosi na panel kako bi se osigurao optimalni kvalitet lepljenja.

LEPAK

Snabdevanje lepkom se obavlja tokom procesa mašinske obrade putem sistema za snabdevanje granulama unutar integrisane glave za lepak. Pošto se lepak skladišti u granulama, ispušta se samo količina neophodna za topljenje.

LEPAK

Komplet za brzu zamenu peglera verzijom smanjenog prečnika. Služi da osigura primenu pravilnog pritiska tokom prelaska sa debelih na tanke ivice kao i na zakrivljenja malog radijusa.

Rezervoar

Dodatne posude sa lepkom opremljene električnim sistemom za brzo otpuštanje PU granula lepka.

Robusno kantovanje

Kantovanje se uvek baziralo na direktnom nanošenju lepka na panel. Biesse se drži ovog principa i primenjuje ga kako kod kantovanja ravnih površina tako i kod kantovanja oblikovanih površina koje vrše centri za mašinsku obradu.

Maksimalna snaga lepljenja, mogućnost nanošenja na tankim ivicama i 3D providnim ivicama, lako održavanje i čišćenje panela tokom ciklusa mašinske obrade. Savršena kombinacija Biesse tehnologije i italijanske ingenioznosti.

Kraće vreme trajanja ciklusa

Tanke ili debele ivice, prethodno isečene ili sa navojem, uz automatsko ili ručno snabdevanje.

Automatska hranilica za obmotavanje ivica, postavljena na X nosaču, omogućava korisniku da odabere između tanjih i debljih ivica tokom istog ciklusa mašinske obrade.

Prilagođavanje mašine

KONFIGURACIJA SA 4 OSE

Kompletna konfiguracija radne jedinice podržava izvršenje različitih vrsta mašinske obrade dok istovremeno osigurava visok kvalitet krajnjeg proizvoda.

KONFIGURACIJA SA 5 OSA

Vrhunska radna grupa sa 5 osa podržava mašinsku obradu komada kompleksnog oblika, osiguravajući kvalitet i preciznost.

Radni sto

Biesse radni sto garantuje čvrsto fiksiranje obradka na odgovarajućoj poziciji i osigurava brzu i laku zamenu alata. Sistem za pomoć pri podešavanju ukazuje operateru gde treba da postavi panele, kontejnere i šine kako bi se izbegli potencijalni sudari sa alatom. EPS sistem (Elektronski sistem za pozicioniranje) podržava automatsko rekonfigurisanje celog radnog polja u roku kraćem od 30 sekundi.

Maksimalna bezbednost za operatera

Bezbednost i fleksibilnost obezbeđuju novi branici kombinovani sa fotoćelijama bez radnog zahvata i sposobnost dinamičkog tandemskog utovara.

Kontaktne podloge osetljive na pritisak omogućavaju rad mašine uz održavanje konstantne maksimalne brzine.

22 prevučena sloja bočnih zaštitnih zastora radi zaštite radne jedinice, koji se pokreću kako bi omogućili potpuno bezbedan rad mašine pri maksimalnim brzinama.

Skala sa LED lampicama u 5 boja prikazuje stanje mašine u realnom vremenu.

Optimalno čišćenje obrađene komponente i radnog polja

Motorizovana pokretna traka za uklanjanje strugotine i otpada.

Zaštitnik od opiljaka pod kontrolom NC.

Usisne haube sa 6 podešavanja opremljene jedinicom duvanja za čišćenje panela.

bEdge

Pojednostavite
programiranje
kantovanja

bEdge je bSolid dodatak, neprimetno integrisan, namenjen programiranju kantovanja.

TEHNIČKI PODACI
ROVER A Edge

Potražite informacije

Ukoliko želite da dobijete dodatne informacije o ROVER A Edge, ostavite vašu e-mail adresu i naše osoblje će vas kontaktirati.

IZABERITE SVOJ PROIZVOD

Klever

Numerical control machining centres with gantry structure...

Scroll to top
Share this product!