WINLINE

Multicentrična mašina
pod kontrolom NC
namenjena obradi
vrata i prozora

Najbolja tehnologija
za vrata i prozore

Modularna rešenja

Multicentrične mašine za WINLINE vrata i prozore predstavljaju modularne mašine i mogu se integrisati u okviru višestrukih ćelija. Konkurencijska prednost čini da Biesse rešenja budu od koristi velikim kompanijama koje se fokusiraju na dugoročne investicije

Mašinska obrada bez direktnog nadzora upotpunjena sistemima za automatski utovar i istovar; proširiva rešenja koja ispunjavaju zahteve tržišta u pogledu vrste i obima proizvodnje. Savršena kombinacija Biesse fleksibilnosti i italijanske ingenioznosti.

Prilagođeno Winline rešenje

WINLINE asortiman predstavlja savršen izbor za srednja i velika preduzeća koje imaju potrebu za rešenjem koje je prilagođeno njihovima potrebama. Kombinacija snage proizvodne linije visokih performansi i fleksibilnosti multicentrične mašine.

Hardver i softver:
garancija tokom radnog veka

Kontrola se vrši zahvaljujući interaktivnosti, kao i prilagođavanju potrebama korisnika i učinkovitosti snažne i izrazito inovativne Numeričke kontrole. Potpuna kompatibilnost sa CAD-CAM sistemima za dizajniranje standardnih i posebno prilagođenih vrata i prozora.

IZABERITE SVOJ PROIZVOD

Uniline

MULTICENTRIČNA MAŠINA POD NUMERIČKOM KONTROLOM...

Winline One

MULTICENTRIČNA MAŠINA POD NUMERIČKOM KONTROLOM...