SELCO

DIMENZIONIRANJE

Savršeno sečenje
u toku svakog procesa

Dve testere
za panele u jednoj

Twin Pusher, ekskluzivni patentirani uređaj Biesse grupe namenjen svim testerama za panele , sastoji se od dva dopunska uređaja za guranje. Dodatni graničnik omogućava nezavisno sečenje traka širine do 1200 mm.

Povećanje produktivnosti do 60%, optimalno upravljanje maksimalnom proizvodnjom i povraćaj investicija u toku prve godine.

Maksimalne
performanse su uvek
zagarantovane

Zamena alata je uvek brza i precizna: zamena testere je veoma brza zahvaljujući Quick Change adapteru, a Digiset elektronski uređaj Electronic prilagođava položaj testere za urezivanje.

Selco i RBO,
integracija i
funkcionalnost

Automatski lager WINSTORE jednostavno se integriše sa prostorom za sečenje, osiguravajući skladno funkcionisanje i modularnost. Kontrolni sistem automatski i kontinuirano radi zajedno sa kontrolom testere za panele.

Najviši kvalitet
sečenja sa OSI

OSI (Open Selco Interfejs) numerička kontrola garantuje potpuno automatsko upravljanje sečenjem šablona tako što optimizira sve pokrete mašine u cilju postizanja najvećeg kvaliteta sečenja. S druge strane, OptiPlanning aplikacija optimizira rad softvera za sečenje šablona kako bi se umanjili troškovi obrade.

IZABERITE SVOJ PROIZVOD

Selco WN 7

CENTAR ZA DIMENZIONIRANJE PANELA SA NUMERIČKOM KONTROLOM ...

Selco WN 6

CENTAR ZA DIMENZIONIRANJE PANELA SA NUMERIČKOM KONTROLOM ...

Selco SK 4

TESTERE ZA GREDE SA NUMERIČKOM KONTROLOM...