ROS

ROS

Idealna mašina za bušenje/umetanje. Savršeno integrisano sa CNC-om za obradu vrata, uz sistem za upravljanje otpadom i trakama.

WINSTORE

WINSTORE

Automatizovano spremište za optimizovano upravljanje panelima za potrebe velikih proizvođača, koje garantuje umanjene troškove i kraće vreme proizvodnje.

WINNER W4

WINNER W4

Sistem za utovar koji je potpuno integrisan sa mašinom za jednostrano kantovanje, za automatsko upravljanje panelima koji čekaju da budu kantovani.

WINNER W1

WINNER W1

Winner W1 je serija sistema visokih performansi za utovar i istovar panela. Automatizovane linije su naročito prilagođene ugaonim linijama za kantovanje i bušenje. Fleksibilna konfiguracija može da se adaptira u skladu sa potrebama korisnika.

LIFTER

LIFTER

Lifter predstavlja sistem za utovar za velike proizvodne sisteme za sečenje. Integrisani softver savršeno upravlja sistemom i sinhronizuje sečenje i istovar.

TURNER PT

TURNER PT

Turner PT su sistemi za okretanje panela i idealni su za velike proizvođače. Rotacija od 90˚ postiže se uz pomoć dva postavljena i motorizovana držača koje kontroliše inverter.

WINNER W3

WINNER W3

Winner W3 omogućava utovar i istovar panela na linijama koje imaju veliku obradnu fleksibilnost i odgovara obradi naslaganih komada.

WINNER W2

WINNER W2

Winner W2 je rešenje za srednje i velike linije za utovar i istovar, kada su brzina prenosa i sigurnost panela preduslov za kontinuiran prenos. Idealna mašina za fleksibilnost u procesu bušenja, a produktivnost je od 22 do 26 panela u minutu.