STREAM A SMART

STREAM A SMART

STREAM A SMART Automatska jednostrana mašina za kantovanje NEVIDLJIVO KANTOVANJE Bez spojeva i tragova lepka, u savršenoj harmoniji sa panelom.

AKRON 1100

AKRON 1100

Namenjena je malim zanatskim radionicama i kompanijama koje traže jednostavnost upotrebe uz vrhunski kvalitet – što su karakteristike svih Biesse proizvoda.

JADE 200

JADE 200

Serija automatskih mašina za jednostrano kantovanje posebno napravljenih za zanatlije i kompanije koji traže mašine koje su lake za upotrebu, podesive i prilagodljive, a zauzimaju malo prostora.

JADE 300

JADE 300

Serija automatskih mašina za jednostrano kantovanje dizajnirano za zanatlije koji žele da poboljšaju i automatizuju proizvodnju, ili za industrijske sektore koji proizvode po meri.

AKRON 1300

AKRON 1300

Serija automatskih mašina za jednostrano kantovanje naročito napravljenih za zanatlije i kompanije koje traže jednostavna, podesiva, fleksibilna rešenja za ograničene prostore.

AKRON 1400

AKRON 1400

Serija mašina za jednostrano kantovanje koristi se za lepljenje kant trake bilo u rolnama ili u trakama.

STREAM A

STREAM A

Nova serija automatizovanih mašina za jednostrano lepljenje namenjeno zanatlijama i malim preduzećima koji žele da povećaju svoje proizvodnje kapacitete.

STREAM B

STREAM B

Mašina za jednostrano kantovanje koja zadovoljava potrebe kompanija sa velikom produktivnošću.

STREAM C

STREAM C

Serija mašina za kantovanje i formatiranje koje omogućavaju da se formatiranje i kantovanje obavi na istom sistemu, kako na poprečnim tako i na uzdužnim stranama panela.

STREAM B MDS

STREAM B MDS

Idealna fleksibilna mašina za jednostrano formatiranje i kantovanje koja se koristi za obradu malih količina. Zadovoljava potrebe za potpunom fleksibilnošću srednjih i velikih preduzeća