TECHNO LINE

TECHNO LINE

Techno serija, koja se sastoji od Techno FDT, Techno F, Techno S i Techno SDT, je linija automatskih bušilica i umetanja ukrštenih mašina za obradu gornjih i donjih površina ploče i njene četiri strane.

INSIDER FT2

INSIDER FT2

Insider FT2 je mašina za bušenje iz NC linije koja omogućuje proizvodnju po porudžbini po sekvencama, uz minimalan utrošak vremena za pripremu. Idealan za proizvođače nameštaja za samostalno montiranje i za komplementarne proizvode izvođača radova.

INSIDER M

INSIDER M

Insider M je napredna mašina za bušenje savršena za prvu partiju mašinskih operacija i proizvodnju po principu „just in time“.

SKIPPER V31

SKIPPER V31

Kompaktna, prilagodljiva mašina za bušenje od proizvođača Biesse kombinuje fleksibilnost i performanse a zauzima malu površinu.

BREMA EKO 2.1

BREMA EKO 2.1

Nova, kompaktna i raznovrsna vertikalna mašina za bušenje omogućuje obradu komada različitih debljina i oblika na maloj površini.

BREMA EKO 2.2

BREMA EKO 2.2

Nova kompaktna i prilagodljiva vertikalna mašina za bušenje sa manjim dimenzijama, za obradu panela različitih debljina i veličina.

BREMA EKO 902

BREMA EKO 902

Kompaktni, prilagodljivi obradni centar za sve operacije bušenja, glodanja, lepljenja i umetanja klinova, čak i u prostoru ograničenih dimenzija.

BREMA VEKTOR 15

BREMA VEKTOR 15

Brema Vektor serija nudi veliki izbor vertikalnih mašina za bušenje i umetanje koje zadovoljavaju sve potrebe proizvodnje. Napredna tehnologija bušenja, glodanja, sečenja i ugradnje okova na panele različitih veličina, bez potrebe za posebnom pripremom.

BREMA VEKTOR 25

BREMA VEKTOR 25

Brema Vektor serija nudi širok izbor vertikalnih mašina za bušenje i umetanje koje zadovoljavaju sve potrebe proizvodnje. Inovativna tehnologija za bušenje, glodanje, sečenje i umetanje okova na panele različitih veličina, bez potrebe za posebnom pripremom.

BREMA VEKTOR 15 CS

BREMA VEKTOR 15 CS

Vektor CS je prilagodljiva, vertikalna mašina za bušenje sa ugrađenom jedinicom za lepljenje i umetanje klinova.

ELIX

ELIX

Elix je mašina za bušenje rupa za point-point klinove koja je savršena za lako obavljanje operacija bušenja ili umetanja koje su potrebne u proizvodnji kuhinja, nameštaja, fioka i malih elemenata.

INSIDER DOOR

INSIDER DOOR

Serija mašina koje su dizajnirane da obave operacije bušenja ili bušenja/umetanja na fleksibilan način na vratima, frontovima i okvirima.