ROVER A EDGE 16

ROVER A EDGE 16

Rover A Edge je mašinski centar za kantovanje koji podržava obradu oblikovanih panela, koji se mogu kantovati na jednoj kompaktnoj mašini visokih performansi.

ROVER A EDGE 15/18

ROVER A EDGE 15/18

ROVER A EDGE 15/18 NC mašinski centar za kantovanje ROBUSNO KANTOVANJE Maksimalno vezivanje, mogućnost korišćenja tankih i 3D providnih ivica, jednostavno održavanje i čišćenje panela tokom ciklusa obrade.

ROVER GOLD

ROVER GOLD

Ovaj kompaktni obradni centar je dizajniran da postiže visoke performanse i zadovolji različite vrste proizvodnih potreba.

ROVER GOLD G

ROVER GOLD G

Ovaj NC obradni centar je dizajniran za zanatlije koji žele da automatizuju svoj proizvodni proces, kao i za manja srednja preduzeća koja su se specijalizovala za izradu proizvoda po meri.

ROVER K SMART

ROVER K SMART

Obradni centar sa numeričkom kontrolom za zanatlije, manja i srednja preduzeća koja žele jednostavna rešenja po povoljnoj ceni.

ROVER A 12/15

ROVER A 12/15

Rover A 12/15 je novi NC obradni centar koji nudi vrhunske performanse i fleksibilnost. Dizajniran je za klijente koji žele da investiraju u proizvod koji može da obradi bilo koji komad brzo i ekonomično.

ROVER A SMART

ROVER A SMART

NC obradni centar sa 5 osa čija sa jednostavnom upotrebom za proizvodnju raznih komada nameštaja.

ROVER M5

ROVER M5

Obradni centar dizajniran za stvaranje neobičnih, jedinstvenih proizvoda, većih i unikatnih komada.

ROVER B

ROVER B

Obradni centar namenjen kako veštim zanatlijama tako i velikoj industriji.

EXCEL

EXCEL

Krajnji domet u ovoj kategoriji u smislu pouzdanosti i fleksibilnost potrebnih za obradu izazovnijih komponenti, od komada od punog drveta do nesting panela, od malih vrata do komada nameštaja, okvira za dvosede, elemenata od kompozitnih materijala i laganih legura.

ROVER B EDGE

ROVER B EDGE

Mašine za kantovanje iz Rover B Edge serija dozvoljavaju korisnicima da izvedu mašinske operacije oblikovanja i kantovanja panela na jednoj mašini.

ROVER C EDGE

ROVER C EDGE

Novi obradni centar za kantovanje koji omogućuje korišćenje jedne mašine za izvođenje svih operacije na oblikovanim kantovanim panelima.