SELCO SK 3

Serija centara za dimenzioniranje panela koji zadovoljavaju potrebe malih i srednjih preduzeća, budući posebno dizajnirani za proizvodnju pojedinačnih komada ili malih serija.

SELCO WN 2

Centar za sečenje za mala preduzeća koja odluče da prvo ulaganje naprave kako bi unapredili proizvodni proces prelaskom sa konvencionalnih ručnih mašina na modernu tehnologiju sečenja, koja je pouzdana i laka za korišćenje, a povoljna.

SELCO SK 4

Serija centara za sečenje dizajniranih da zadovolje potrebe mali i srednjih preduzeća.

SELCO WN 6

Rezultat projekta razvijenog uz pomoć najnaprednijih tehnologija, uključuje revolucionarna tehnička rešenja koja povećavaju proizvodnju i sveukupni kvalitet obrade.

SELCO WN 7

Najnaprednija serija testera za grede sa jednom linijom sečenja: visoke performanse u kraćem vremenskom roku. Zadovoljava potrebe srednjih i velikih preduzeća za proizvodnju nameštaja.

NEXTSTEP

Jedino rešenje na tržištu koje kombinuje dva procesa u jedan: fleksibilnost mašine sa usmerivačem i preciznost mašine za sečenje pravih uglova.

SELCO WN 6 ROS

Tehnološko rešenje sa integrisanim robotom za prenos panela

SELCO WNA 6

Serija sistema za sečenje koji nude dve potpuno nezavisne linije za sečenje sa automatskim utovarom. Odgovaraju potrebama industrije nameštaja i polu-gotovih proizvoda.

SELCO WNA 7

Serija sistema za sečenje koji nude dve potpuno nezavisne linije sečenja sa automatskim utovarom. Odgovaraju potrebama industrije nameštaja.

SELCO WNA 8

Serija sistema za dimenzioniranje sa dve potpuno nezavisne linije sečenja i automatizovanim utovarom, idealna je za velike proizvođače koji ne samo da proizvode velike količine nego se fokusiraju na dinamičnoj, personalizovanoj proizvodnji malih količina.

ROVER A EDGE 16

Rover A Edge je mašinski centar za kantovanje koji podržava obradu oblikovanih panela, koji se mogu kantovati na jednoj kompaktnoj mašini visokih performansi.

ROVER A EDGE 15/18

ROVER A EDGE 15/18 NC mašinski centar za kantovanje ROBUSNO KANTOVANJE Maksimalno vezivanje, mogućnost korišćenja tankih i 3D providnih ivica, jednostavno održavanje i čišćenje panela tokom ciklusa obrade.

ROVER GOLD

Ovaj kompaktni obradni centar je dizajniran da postiže visoke performanse i zadovolji različite vrste proizvodnih potreba.

ROVER GOLD G

Ovaj NC obradni centar je dizajniran za zanatlije koji žele da automatizuju svoj proizvodni proces, kao i za manja srednja preduzeća koja su se specijalizovala za izradu proizvoda po meri.

ROVER K SMART

Obradni centar sa numeričkom kontrolom za zanatlije, manja i srednja preduzeća koja žele jednostavna rešenja po povoljnoj ceni.

ROVER A 12/15

Rover A 12/15 je novi NC obradni centar koji nudi vrhunske performanse i fleksibilnost. Dizajniran je za klijente koji žele da investiraju u proizvod koji može da obradi bilo koji komad brzo i ekonomično.

ROVER A SMART

NC obradni centar sa 5 osa čija sa jednostavnom upotrebom za proizvodnju raznih komada nameštaja.

ROVER M5

Obradni centar dizajniran za stvaranje neobičnih, jedinstvenih proizvoda, većih i unikatnih komada.

ROVER B

Obradni centar namenjen kako veštim zanatlijama tako i velikoj industriji.

EXCEL

Krajnji domet u ovoj kategoriji u smislu pouzdanosti i fleksibilnost potrebnih za obradu izazovnijih komponenti, od komada od punog drveta do nesting panela, od malih vrata do komada nameštaja, okvira za dvosede, elemenata od kompozitnih materijala i laganih legura.

ROVER B EDGE

Mašine za kantovanje iz Rover B Edge serija dozvoljavaju korisnicima da izvedu mašinske operacije oblikovanja i kantovanja panela na jednoj mašini.

ROVER C EDGE

Novi obradni centar za kantovanje koji omogućuje korišćenje jedne mašine za izvođenje svih operacije na oblikovanim kantovanim panelima.

ROVER EDGE LINE

Inovativna proizvodna linija, jedinstvena u industriji, za proizvodnju velikih količina kantovanih oblikovanih panela.

ROVER K FT

Novi Biesse obradni centar sa numeričkom kontrolom i gantry strukturom – najkompaktnija mašina na tržištu – dizajnirana da obradi panele od drveta i derivata od drveta.

ROVER S FT

Novi Biesse obradni centar sa numeričkom kontrolom i gantry strukturom – najkompaktniji na tržištu – dizajniran je da obradi panele od drveta i derivata od drveta

ROVER A SMART FT

ROVER A SMART FT je novi CNC obradni centar visokih performansi sa super-kompaktnom gantry strukturom, opremljen novim branicima za maksimalnu bezbednost.

ROVER A FT

Rover A FT je novi obradni centar za nesting mašinske operacije koje zadovoljavaju potrebe srednjih i velikih preduzeća, opremljen vrhunskom tehnologijom.

ROVER B FT

Nova verzija Rover B FT obradnog centra sa numeričkom kontrolom je nova referentna tačka na tržištu mašina za proizvodnju malih vrata, nameštaja i dekoracije, okvira za nameštaj za dnevne sobe, kao i za obradu tehnoloških materijala koji imaju strukturu saća, pleksiglasa, metakrilata, plastičnih ploča i alubonda.

ROVER C FT

Novi samostalni obradni centar, dizajniran ne samo za nesting nego i za obradu panela velike debljine, za mešovite i složene obrade, kao i za obradu aluminijuma i drugih tehnoloških materijala.

ROVER A 14/16

NC obradni centar za proizvodnju nameštaja i okvira vrata/prozora.

ROVER C

Novi obradni centar za proizvodnju nameštaja, delova stepeništa, vrata i prozora svih oblika, dimenzija i debljina sa lakoćom.

WINLINE 16

WinLine 16 je novi Biesse multifuncionalni centar za proizvodnju vrata i prozora, dizajniran za zanatlije i mala preduzeća koja streme povećanju proizvodnje, kao i za srednja i velika preduzeća koja žele da proizvedu male količine komada neobičnih veličina ili oblika.

UNITEAM CK

Idealni obradni centar za srednja i velika preduzeća kojim je potrebna prilagodljivost kako bi bili u mogućnosti da obrade standardne narudžbine ali takođe ako žele da pronađu rešenje za složene zahteve modernog dizajna.

UNITEAM UT

Obradni centar koji se može koristiti za obradu veoma velikih greda ili elemenata složenijih oblika

UNITEAM E MIX

Obradni centar posebno dizajniran za mašinske operacije na CLT panelima za drvnu konstrukciju

UNITEAM CLT 400

Uniteam CLT 400 je posebni obradni centar za CLT panele potrebne za građevinsku industriju. Visoke performanse, dinamičnost i preciznost.

SKIPPER 100

Inovativni obradni centar sa numeričkom kontrolom koji može da obradi panele različitih dimenzija jedan za drugim i u realnom vremenu.

SKIPPER 130

NC obradni centar koji omogućava obradu panela potpuno različitih formata jedan za drugim, bez prekida.

TECHNO LINE

Techno serija, koja se sastoji od Techno FDT, Techno F, Techno S i Techno SDT, je linija automatskih bušilica i umetanja ukrštenih mašina za obradu gornjih i donjih površina ploče i njene četiri strane.

INSIDER FT2

Insider FT2 je mašina za bušenje iz NC linije koja omogućuje proizvodnju po porudžbini po sekvencama, uz minimalan utrošak vremena za pripremu. Idealan za proizvođače nameštaja za samostalno montiranje i za komplementarne proizvode izvođača radova.

INSIDER M

Insider M je napredna mašina za bušenje savršena za prvu partiju mašinskih operacija i proizvodnju po principu „just in time“.

SKIPPER V31

Kompaktna, prilagodljiva mašina za bušenje od proizvođača Biesse kombinuje fleksibilnost i performanse a zauzima malu površinu.

BREMA EKO 2.1

Nova, kompaktna i raznovrsna vertikalna mašina za bušenje omogućuje obradu komada različitih debljina i oblika na maloj površini.

BREMA EKO 2.2

Nova kompaktna i prilagodljiva vertikalna mašina za bušenje sa manjim dimenzijama, za obradu panela različitih debljina i veličina.

BREMA EKO 902

Kompaktni, prilagodljivi obradni centar za sve operacije bušenja, glodanja, lepljenja i umetanja klinova, čak i u prostoru ograničenih dimenzija.

BREMA VEKTOR 15

Brema Vektor serija nudi veliki izbor vertikalnih mašina za bušenje i umetanje koje zadovoljavaju sve potrebe proizvodnje. Napredna tehnologija bušenja, glodanja, sečenja i ugradnje okova na panele različitih veličina, bez potrebe za posebnom pripremom.

BREMA VEKTOR 25

Brema Vektor serija nudi širok izbor vertikalnih mašina za bušenje i umetanje koje zadovoljavaju sve potrebe proizvodnje. Inovativna tehnologija za bušenje, glodanje, sečenje i umetanje okova na panele različitih veličina, bez potrebe za posebnom pripremom.

BREMA VEKTOR 15 CS

Vektor CS je prilagodljiva, vertikalna mašina za bušenje sa ugrađenom jedinicom za lepljenje i umetanje klinova.

ELIX

Elix je mašina za bušenje rupa za point-point klinove koja je savršena za lako obavljanje operacija bušenja ili umetanja koje su potrebne u proizvodnji kuhinja, nameštaja, fioka i malih elemenata.

INSIDER DOOR

Serija mašina koje su dizajnirane da obave operacije bušenja ili bušenja/umetanja na fleksibilan način na vratima, frontovima i okvirima.

S211

Najkompaktnija mašina visokih performansi za kalibraciju i brušenje u svojoj klasi.

S1

Rešenje za kalibraciju i brušenje koje kombinuje visoke performanse sa manjim dimenzijama, za veoma konkurentnu cenu.

S2

Mašina za kalibraciju i brušenje koja nudi visoke performanse za malu investiciju.

OPERA 5

Novi centar za završnu obradu dizajniran je da zadovolji potrebe srednjih i velikih preduzeća koja od svojih mašina zahtevaju raznovrsnost mogućnosti i visoku tehnologiju.

OPERA 7

Centar za završnu obradu dizajniran za velika preduzeća. Omogućava obradu u automatskim, visoko produktivnim sistemima, garantujući postojane rezultate.

OPERA R

Robotizovana mašina za brušenje koja je jedinstvena po različitosti operacija, preciznosti i kvalitetu, nikada ranije postignutih u ovom sektoru.

VALERIA

Valeria je centar za kalibraciju i brušenje koji se može koristiti u velikim proizvodnim centrima. Idealan je za obradu u velikim razmerama i pruža preciznost prilikom mašinskih operacija na proizvodnim linijama sa brzim obrtom.

NARROW

Centar za završnu obradu dizajniran za velike industrijske pogone, dozvoljava mašinsku obradu dugih, uzanih komada (sokle, podne obloge, lajsne, okvire, grede, prozore).

STREAM A SMART

STREAM A SMART Automatska jednostrana mašina za kantovanje NEVIDLJIVO KANTOVANJE Bez spojeva i tragova lepka, u savršenoj harmoniji sa panelom.

AKRON 1100

Namenjena je malim zanatskim radionicama i kompanijama koje traže jednostavnost upotrebe uz vrhunski kvalitet – što su karakteristike svih Biesse proizvoda.

JADE 200

Serija automatskih mašina za jednostrano kantovanje posebno napravljenih za zanatlije i kompanije koji traže mašine koje su lake za upotrebu, podesive i prilagodljive, a zauzimaju malo prostora.

JADE 300

Serija automatskih mašina za jednostrano kantovanje dizajnirano za zanatlije koji žele da poboljšaju i automatizuju proizvodnju, ili za industrijske sektore koji proizvode po meri.

AKRON 1300

Serija automatskih mašina za jednostrano kantovanje naročito napravljenih za zanatlije i kompanije koje traže jednostavna, podesiva, fleksibilna rešenja za ograničene prostore.

AKRON 1400

Serija mašina za jednostrano kantovanje koristi se za lepljenje kant trake bilo u rolnama ili u trakama.

STREAM A

Nova serija automatizovanih mašina za jednostrano lepljenje namenjeno zanatlijama i malim preduzećima koji žele da povećaju svoje proizvodnje kapacitete.

STREAM B

Mašina za jednostrano kantovanje koja zadovoljava potrebe kompanija sa velikom produktivnošću.

STREAM C

Serija mašina za kantovanje i formatiranje koje omogućavaju da se formatiranje i kantovanje obavi na istom sistemu, kako na poprečnim tako i na uzdužnim stranama panela.

STREAM B MDS

Idealna fleksibilna mašina za jednostrano formatiranje i kantovanje koja se koristi za obradu malih količina. Zadovoljava potrebe za potpunom fleksibilnošću srednjih i velikih preduzeća

BLAZE 120

Hidraulična topla presa za presovanje laminata, furnira na medijapan, šperploču i ivericu.

COSMO

Idealno rešenje koje zadovoljava sve potrebe prilikom montaže nameštaja, kako zanatlija tako i u proizvodnji komada prema meri.

ROS

Idealna mašina za bušenje/umetanje. Savršeno integrisano sa CNC-om za obradu vrata, uz sistem za upravljanje otpadom i trakama.

WINSTORE

Automatizovano spremište za optimizovano upravljanje panelima za potrebe velikih proizvođača, koje garantuje umanjene troškove i kraće vreme proizvodnje.

WINNER W4

Sistem za utovar koji je potpuno integrisan sa mašinom za jednostrano kantovanje, za automatsko upravljanje panelima koji čekaju da budu kantovani.

WINNER W1

Winner W1 je serija sistema visokih performansi za utovar i istovar panela. Automatizovane linije su naročito prilagođene ugaonim linijama za kantovanje i bušenje. Fleksibilna konfiguracija može da se adaptira u skladu sa potrebama korisnika.

LIFTER

Lifter predstavlja sistem za utovar za velike proizvodne sisteme za sečenje. Integrisani softver savršeno upravlja sistemom i sinhronizuje sečenje i istovar.

TURNER PT

Turner PT su sistemi za okretanje panela i idealni su za velike proizvođače. Rotacija od 90˚ postiže se uz pomoć dva postavljena i motorizovana držača koje kontroliše inverter.

WINNER W3

Winner W3 omogućava utovar i istovar panela na linijama koje imaju veliku obradnu fleksibilnost i odgovara obradi naslaganih komada.

WINNER W2

Winner W2 je rešenje za srednje i velike linije za utovar i istovar, kada su brzina prenosa i sigurnost panela preduslov za kontinuiran prenos. Idealna mašina za fleksibilnost u procesu bušenja, a produktivnost je od 22 do 26 panela u minutu.