TOP TECH WOODWORKING - U SLUŽBI VAŠEG NAPRETKA +381 (0)11 3065-614

Premijera ROVER M5

Budite među prvima u ovom delu Evrope koji će na delu videti novi ROVER M5 obradni centar kompanije BIESSE, novu mašinu koja nema konkurenciju po performansama, dimenzijama i ceni.

Sa maksimalnom radnom visinom do čak 535 mm, ovu potpuno jedinstvenu tehnologiju mogu koristiti proizvođači raznovrsnih i komplikovanih trodimenzionalnih predmeta kako bi izradili svoje proizvode bez potrebe za korišćenje dodatnih usluga trećih lica. Radni sto se podešava tako da odgovara višestrukim potrebama mašinske izrade i može se koristiti za fiksiranje komada velikog obima, kao i za ubacivanje bilo kog tipa dodatne opreme kako bi se napravili proizvodi raznih veličina.

ROVER M5

Rover M5 je izrazito kompaktan i pruža visok nivo performansi kroz radno polje od 3200x1600x535 mm u prostoru 6440x2825x2640 mm (sve uključeno) bez ikakvih dodatnih elemenata. Veličina je jedna od velikih prednosti koje ova mašina pruža svojim korisnicima, budući da je mogu smestiti i u malim prostorijama, visine je samo 2700 mm.

Svaka komponenta, uključujući i elektro orman i sistem za hlađenje petoosne grupe, je smeštena unutar kabine, što olakšava kretanje operatera oko mašine. Prostrana staklena vrata omogućavaju potpun pregled izrade proizvoda uz apsolutnu bezbednost.

Posetite štand Top Tech Woodworking u hali 5 Beogradskog sajma za vreme trajanja Sajma mašina, opreme i repromaterijala za drvnu industriju od 7.-11. Novembra!

Scroll to top
Share this product!