Biesse i Top Tech Woodworking na sajmu Holz Handwerk: Ista strast, tehnologija budućnosti

Sajam Holz-Handwerk koji se održava u Sajamskom centru u Nirmbergu od 18.-21. marta, biće prilika koja se ne propušta da prvi vidite inovativna rešenja koja će automatizovati i revolucionarizovati metode proizvodnje. Posetioci Holz-Handwerk saznaće kako pametna fabrika može biti organizovana na malom proizvodnom prostoru, koristeći moć visoko integrisanih rešenja kako bi omogućila standardizaciju procesa bez gubitka mogućnosti prilagođavanja korisniku.

U kompaniji Biesse mi verujemo u dodatnu vrednost koju delovanje ljudi donosi beskonačnim mogućnostima tehnologije, a u kontekstu gde robotizacija, koja pokreće glavne tržišne trendove, može unaprediti ekonomske performanse naših klijenata. Mi nudimo mogućnost pravljenja dobitnog saveza između robota i mašine.

Jacek Pigorsch - CEO

Biesse na Holz-Handwerk

Glavni fokus našeg novog koncepta je integrisano upravljanje proizvodnjom putem softvera koji dozvoljava različitim mašinama da razmenjuju podatke i izveštaje o proizvodnji, a sve to na malom prostoru, uz ograničene investicije i laku krivu učenja. Putem kompletne digitalizacije procesa, nameštaj se proizvodi brzo i flaksibilno, uz mogućnost prilagođavanja različitim potrebama proizvodnje.

SMARTACTION

KOMPAKTNO, POVEZANO, POGODNO

SmartAction je projekat začet uporedo sa konceptom AutomAkcije i predstavlja novi tehnološki trend koji je dostupan svakoj proizvodnji, čak i malim. Novi SmartAction koncept se razlikuje od AutomAkcije po tome što je usmeren ka kompanijama koje po prvi put traže digitalizaciju: on čini mogućim pravljenje kompaktne, povezane i pristupačne fabrike, nudeći ovu mogućnost malim i srednjim kompanijama koje žele da postanu konkuretnije na tržištu. Kroz primenu svih mogućnosti koje nudi Industrija 4.0, mašine su povezane u realnom vremenu što garantuje brzu i optimizovanu proizvodnju. Na događaju Inside Biesse, možete saznati kako da primenite pametnu fabriku u maloj proizvodnoj kompaniji, koristeći moć i učinak visoko integrisanih rešenja za standardizovane procese bez gubitka prilagodljivosti.

AUTOMAKCIJA

INTEGRIŠI, POVEŽI, DIGITALIZUJ

Fabrika budućnosti je realnost u kojoj se kreativni um čoveka spaja sa beskrajnim mogućnostima mašine: oblici dobitnog partnerstva izmedju ova dva faktora nude veliki broj mogućnosti i prednosti vezanih za robotizaciju i digitalizaciju fabrike. Zahvaljujući posvećenosti kompanije Biesse, proizvodnja postaje međusobno povezana i potpuno automatizovana: sve ovo je Automakcija. Ovaj koncept vodi stvaranje digitalne fabrike u velikim industrijskim postrojenjima i predstavlja ključ za jačanje i povećanje proizvodnih performansi za velike industrijske proizvođače.

DIGITAL HUB

Srce digitalne fabrike

Ulaskom u Digitalni hub, klijentima je moguće prikazati različite faze konstrukcije fabrike 4.0, zahvaljujući procesima simulacije, softvera za dizajniranje, optimizaciji i programiranju proizvodnih postrojenja. Ovo je srce digitalne fabrike, stvorene da pokaže sve servise koji su dostupni za praćenje napretka i povećanja produktivnosti Biesse tehnologija: počevši od IOT SOPHIA platforme, dizajnirane u saradnji sa Accenture i bazirane na Microsoft Azure platformi, do B_SUITE programskog paketa, koordinisanog skupa naprednih softverskih alata koji omogućava pristup najnaprednijim tehnologijama svakome, bez ograničenja.

Tehnologija na delu

ROVER C
Rover C je novi obradni centar za proizvodnju nameštaja, delova stepeništa, vrata i prozora svih oblika, dimenzija i debljina sa lakoćom.
ROVER K FT
Rover K FT je novi Biesse obradni centar sa numeričkom kontrolom i gantry strukturom – najkompaktnija mašina na tržištu – dizajnirana da obradi panele od drveta i derivata od drveta.
WINLINE 16
WinLine 16 je novi Biesse multifuncionalni centar za proizvodnju vrata i prozora, dizajniran za zanatlije i mala preduzeća koja streme povećanju proizvodnje,
ROVER A 12/15
Rover A 12/15 je novi NC obradni centar koji nudi vrhunske performanse i fleksibilnost.