Naš tim

Komercijalno-tehničko odeljenje kompanije TOP TECH WOODWORKING je odgovorno za izradu projekta i ono pruža savetodavne usluge radi odabira odgovarajućih tehnologija za obradu drveta, mašina, alata i prateće opreme.

Naši zaposleni u ovom sektoru imaju ogromno iskustvo u rukovođenju proizvodnim ciklusima, što omogućava našoj kompaniji da klijentu ponudimo rešenje koje najviše odgovara njegovim potrebama.

TOP TECH WOODWORKING tehničari se kontinuirano obrazuju u centrima za obuku Biesse Grupe kako bi osigurali kvalitet usluga koje naša kompanija pruža.

Učešće naših tehničara u glavnim projektima Biesse grupe u Evropi, Africi, Severnoj Americi, Australiji i Aziji tokom godina se pretvorilo u standardnu praksu i veliko priznanje kvaliteta usluga koje pruža naša kompanija.

TOP TECH WOODWORKING servisni tim sastoji se od 15 stručnih tehničara, koji su osposobljeni za vršenje kontinuirane podrške, inžinjering i pružanje savetodavnih usluga našim klijentima.

Staramo se o preko 600 BIESSE mašina na tržištima za koja smo odgovorni i pružamo naše usluge velikom broju kompanija u regionu Istočne Evrope.