Kompanija

TOP TECH WOODWORKING, ovlašćeni distributer, servis provajder i pouzdani partner Biesse S.p.A., proslavlja 10 godina uspešnog poslovanja.

Kompanija je započela sa radom početkom 2006. godine i ubrzo je preuzela komplikovane i značajne projekte, uz pomoć kadra koji se svakodnevno usavršavao i postajao sve sposobniji da izvrši montiranje čak i složenih linija mašina i sistema. Tokom naredne dve godine, TOP TECH WOODWORKING je organizovao jedinstveni sajam „Open House – Made in Biesse“ u Kragujevcu, na 1600 kvadratnih metara izložbenog prostora.

Svakodnevno se trudimo da obogatimo elemente našeg identiteta i prisustvo u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu i Albaniji, kao i bilo gde širom sveta kad god se odazovemo pozivu kompanije Biesse.

GĐA. MARIJANA PETROVIĆ
DIREKTOR KOMPANIJE TOP TECH WOODWORKING

Ona naglašava da su zaposleni nosioci uspeha kompanije TOP TECH WOODWORKING. Svako pojedinačno, ali i kao deo tima, doprinosi realizaciji svakodnevnih zadataka. Tehničari kompanije TOP TECH WOODWORKING se izuzetno dobro druže međusobno, a njihovo ponašanje se odražava na profesionalnom planu gde pružaju kolegijalnu podršku jedan drugom, ponekad u vrlo specifičnim uslovima.

Uvek volimo da saslušamo njihove priče, o kojima saznajemo nakon uspešnog završetka projekta, na kojem su radili zajedno po nekoliko meseci. Nakon tako dugog vremenskog perioda, oni nastavljaju da se druže i izvan posla.

GĐA. MARIJANA PETROVIĆ
DIREKTOR KOMPANIJE TOP TECH WOODWORKING

Srpska industrija nameštaja je prema našem mišljenju, postigla izvanredne rezultate u svetu. Uz pomoć Biesse tehnologije, kompanije su otvorile vrata ka stranim tržištima. Poslovna ekspanzija zahteva punu saradnju proizvođača nameštaja i snabdevača opremom. Biznis planovi kompanije TOP TECH WOODWORKING su usmereni ka pružanju sve dostupne podrške proizvođačima nameštaja, počev od razvoja tehnologije, pa sve do dizajniranja, inžinjeringa i montiranja opreme.