TOP TECH WOODWORKING - U SLUŽBI VAŠEG NAPRETKA +381 (0)11 3065-614

BIESSE INSIDE 2018

Kompanija Biesse ponovo je otvorila vrata svog proizvodnog pogona u Pezaru za predstavnika kompanija iz oblasti prerade drveta iz celog sveta.

Ove godine događaj je trajao duže nego prethodnih kako bi se izašlo u susret sve većem broju zainteresovanih posetilaca.

Tokom sedmodnevnog događaja gosti kompanije Top Tech Woodworking iz našeg regiona imali su priliku da uzmu učešća u stručnim seminarima iz različitih oblasti industrije prerade drveta gde su im predstavljeni novi trendovi iz ove oblasti i pružena prilika da se sretnu i razmene iskustva sa vodećim evropskim kompanijama.

Na 5000 m2 izložbenog prostora predstavljeno je preko 30 mašina, 4 linije za serijsku proizvodnju, kao i unapređeni digitalni softver i usluge.

Glavni fokus događaja bio je na robotizovanim sistemima za transport i manipulaciju panelima koji omogućavaju da se radni zadaci izvrše u unapred poznatom vremenu održavajući konstantan kvalitet.

Među novitetima istakao se RAYFORCE sistem, jedinstveno tehhnološko dostignuće poslednje generacije, koje omogućava nanošenje kant trake na krivolinijske oblike fuzijom reaktivnog sloja delovanjem infracrvene svetlosti.

Dosta se govorilo i o servisnoj platforma SOPHIA, proizvodu koji pojednostavljuje i racionalizuje upravljanje proizvodnim procesima, a koja je za samo godinu dana koliko je u ponudi, već pobrala brojne nagrade za inovativnost širom sveta.

Svečano je otvorena i Biesse Akademija, novi trening centar posvećen celokupnoj Biesse servisnoj mreži, gde će se vršiti obuka kako za tehničare iz sedišta kompanije Biesse i njenih predstavnika, tako i operatera i zaposlenih na poslovima održavanja u kompanijama svojih klijenata.

Pogledajte galeriju

Scroll to top
Share this product!