Share

TOP TECH WOODWORKING - U SLUŽBI VAŠEG PROGRESA +381 (0)11 3065-614

Kompanija

Top Tech Woodworking, ovlašćeni distributer, servis provajder i pouzdani partner Biesse S.p.A., proslavlja 10 godina uspešnog poslovanja.

Kompanija je započela sa radom početkom 2006. godine i ubrzo je preuzela komplikovane i značajne projekte, uz pomoć kadra koji se svakodnevno usavršavao i postajao sve sposobniji da izvrši montiranje čak i složenih linija mašina i sistema. Tokom naredne dve godine, Top Tech Woodworking je organizovao jedinstveni sajam „Open House – Made in Biesse“ u Kragujevcu, na 1600 kvadratnih metara izložbenog prostora.

Svakodnevno se trudimo da obogatimo elemente našeg identiteta i prisustvo u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu i Albaniji, kao i bilo gde širom sveta kad god se odazovemo pozivu kompanije Biesse.

Ona naglašava da su zaposleni nosioci uspeha kompanije TOP TECH WOODWORKING. Svako pojedinačno, ali i kao deo tima, doprinosi realizaciji svakodnevnih zadataka. Tehničari kompanije TOP TECH WOODWORKING se izuzetno dobro druže međusobno, a njihovo ponašanje se odražava na profesionalnom planu gde pružaju kolegijalnu podršku jedan drugom, ponekad u vrlo specifičnim uslovima.

Uvek volimo da saslušamo njihove priče, o kojima saznajemo nakon uspešnog završetka projekta, na kojem su radili zajedno po nekoliko meseci. Nakon tako dugog vremenskog perioda, oni nastavljaju da se druže i izvan posla.

Srpska industrija nameštaja je prema našem mišljenju, postigla izvanredne rezultate u svetu. Uz pomoć Biesse tehnologije, kompanije su otvorile vrata ka stranim tržištima. Poslovna ekspanzija zahteva punu saradnju proizvođača nameštaja i snabdevača opremom. Biznis planovi kompanije TOP TECH WOODWORKING su usmereni ka pružanju sve dostupne podrške proizvođačima nameštaja, počev od razvoja tehnologije, pa sve do dizajniranja, inžinjeringa i montiranja opreme.