Share

TOP TECH WOODWORKING - U SLUŽBI VAŠEG NAPRETKA +381 (0)11 3065-614

 • Skipper
  V31

  CENTAR ZA MAŠINSKU
  OBRADU ZA OBRADU PANELA
  U REALNOM VREMENU

  TEHNIČKI DETALJI

Visoka produktivnost
uz brz povraćaj investicija

KADA KONKURENTNOST
ZNAČI OPTIMALAN ODNOS
PERFORMANSI I
FLEKSIBILNOSTI

8379_n_skipper-v31-pianolavoro

Vrši se automatsko pozicioniranje klampa, bez obzira na veličinu panela. Brzo se fiksira u odgovarajući položaj, zahvaljujući fotoćelijskom sistemu za pred-pozicioniranje i ponovno podešavanje.

8380_n_skipper-v31-pianolavoro-2

Radni stolovi sa „vazdušnom zavesom“ osiguravaju da se rukovanje panelima obavlja bez pojave trenja i uz adekvatnu potporu za panele.

8381_n_skipper-v31-pianolavoro-3

Pegler i uređaj za vertikalni pritisak osiguravaju čvrsto fiksiranje panela na odgovarajućem mestu.

Obrada od 3 do 30
komada/u minuti

Tehnologije bušenja neophodne za sve postupke proizvodnje nameštaja. Od mašina za linijsko bušenje sposobnih za proizvodnju 25-30 komada u minuti do izuzetno fleksibilnih samostalnih mašina za proizvodnju 3-4 komada u minuti, bez trošenja vremena na podešavanje. Pored toga, kompanija nudi rešenja koja predstavljaju kombinaciju produktivnosti i fleksibilnosti, za proizvodnju 14-15 komada u minuti.

Brzo, lako i precizno fiksiranje panela.

8383_n_skipper-v31-bloccaggio

Kompaktna i čvrsta rešenja, sa mogućnošću vertikalnog poravnanja panela, radi optimiziranja ergonomije tokom operacija utovara i istovara. Vertikalna referentna tačka panela se oslanja na ležajeve visoke preciznosti.

8384_n_skipper-v31-5

Laserska fotoćelija za očitavanje ORIGIN tačke „zadnjeg kraja“ panela: Skipper V31 kompenzuje sve greške u dimenzijama tako što vrši korekciju svih X pozicija mašinske obrade.

8385_n_skipper-v31-control

Mašinom se upravlja preko računara, a opremljena je modernim softverskim interfejsom koji programiranje čini izuzetno jednostavnim i intuitivnim.

Tehnički podaci
Skipper V31

8389_n_skipperv31

Potražite informacije

Ukoliko želite da dobijete dodatne informacije o SKIPPER V31 centru za preradu, ostavite vašu e-mail adresu i naše osoblje će vas kontaktirati.