Share

TOP TECH WOODWORKING - U SLUŽBI VAŠEG NAPRETKA +381 (0)11 3065-614

Tehnologija
visoke produktivnosti

Dve testere
za panele u jednoj

Twin Pusher, ekskluzivni patentirani uređaj Biesse grupe namenjen svim testerama za panele, sastoji se od dva dopunska uređaja za guranje. Dodatni graničnik omogućava nezavisno sečenje traka širine do 1200 mm.

Povećanje produktivnosti do 60%, optimalno upravljanje maksimalnom proizvodnjom i povraćaj investicija u toku prve godine.

POGLEDAJTE VIDEO

Optimizovani utovar za velike količine

Specijalna rešenja prema zahtevu dostupna su za prenos kompleta panela i za utovar i istovar panela.

1125_n_wn6_stazione_rotante

Stanica okretanja (patentirani uređaj) okreće skup panela, održavajući poravnanje sa referentnom tačkom, kako pre tako i po završetku rotacije.

1126_n_wn6_tavola_elevatrice

Sto podizač se sastoji od snažnog okvira i opremljen je posebnom strukturom za direktni utovar kompleta panela uz pomoć viljuškara.

1127_n_wnt-750-rulliera

Ulazne pokretne trake sa valjcima koji se slobodno okreću i pogonjenim valjcima, omogućavaju utovar i istovar panela sa bočne ili zadnje strane.

Montiranje alata za samo nekoliko sekundi.

1121_n_selco_wn7_quick_change

Sistem „Quick change“ je najbrži, najbezbedniji i najergonomičniji uređaj za zamenu sečiva bez upotrebe alata.

1425_n_biesse_selco_wna7_digiset

Brzo, tačno podešavanje sečiva za urezivanje i glavnog sečiva.

1427_n_biesse_selco_wna7_incisore

Automatsko poravnanje. Patentirani sistem vrši automatsko poravnanje sečiva za urezivanje u roku od nekoliko sekundi, eliminišući u potpunosti potrebu za probnim sečenjem, smanjujući vreme podešavanja što povećava efikasnost i smanjuje troškove proizvodnje.

1426_n_biesse_selco_wna7_cambio_robotizzato

Zahvaljujući automatizovanom sistemu zamene glavnog sečiva, i namenskom softveru, sečivo se može promeniti automatski za samo nekoliko sekundi, osiguravajući na taj način pravilno podešavanje i skraćenje trajanja ciklusa.

Tehnološka rešenja za sve potrebe mašinske obrade.

562_n_tagli_finestra

Softver za pravljenje isečaka za prozore na panelima. Šeme sečenja mogu biti memorisane u numeričkoj kontroli.

563_n_funzione_pfs

PFS funkcija za sečenje mekih i postformiranih panela. Specijalni program numeričke kontrole (NC) osigurava perfektnu završnu obradu ulazne tačke i izlaznog profila, sprečavajući cepanje i lomljivog, osetljivog materijala (patentirano rešenje).

564_n_scanalature

Sistem za automatsko pravljenje žljebova, čija se širina može programirati putem numeričke kontrole. Dubina žljeba se može ručno podesiti izvan mašine dok se sečiva okreću ili putem elektronskog uređaja.

565_n_pannelli_spessore_2

Tanki paneli se mogu utovariti sa stola za podizanje, uz pomoć nezavisnih plutajući potisnih tačaka kojima se upravlja elektronskim putem. Poseban logički program u sadejstvu sa prednjim iskačućim graničnicima uklanja rizik od pogrešnog utovara (putem uosipanja) panela koji ne pripadaju skupu.

Lakoća upotrebe i praktičnost

OSI (Open Selco Interface) numerička kontrola obezbeđuje upravljanje tokom sečenja šablona i vrši optimizaciju svih pokreta koji se odnose na osu kojom se upravlja (tj. uređaja za guranje i nosača sečiva, potisne grede, visine sečiva).

Osigurava da sečivo štrči pod ispravnim nagibom u odnosu na skup panela tokom sečenja i proračunava odgovarajuću brzinu sečiva na osnovu visine skupa i širine podrezivanja. Pomaže da se osigura najkvalitetnije sečenje u svakoj prilici.

558_n_programmazione_schemi

Lako programiranje šablona sečenja.

559_n_simulazione_grafica

Grafička simulacija u realnom vremenu, uz prikaz informacija za operatera.

560_n_programma_interattivo

Interaktivni program za brzo i lako sečenje i pravljenje žljebova, čak i u slučaju recikliranih panela.

561_n_diagnostica

Efikasni program za dijagnostiku i rešavanje problema pruža kompletne informacije (slike i tekst) kako bi osigurao brzo rešavanje bilo kog problema.

Tehnički podaci
Selco WN 7

1128_n_selco_wn7_tecnica

Potražite informacije

Ukoliko želite da dobijete dodatne informacije o Selco WN 7 centru za sečenje, ostavite vašu e-mail adresu i naše osoblje će vas kontaktirati.